Ohjelmistokehittäjä

Job description

Wakeone on Tampereella sekä Helsingissä toimiva teknologiayritys, joka kokoaa alan kovimmat VFX-, unity- sekä web-osaajat saman katon alle. Tiimimme koostuu noin 50 ammattilaisesta, joiden osaaminen yhdistetään ensiluokkaisiksi asiakaskokemuksiksi pitkäaikaisille asiakkaillemme sekä Suomessa että kansainvälisesti.


Nyt etsimme tiimiimme kokeneita web- ja AWS-osaajia rakentamaan kanssamme tulevaisuuden teknologiayritystä, joka yhdistää 3D-, pelimoottori- ja web- sekä pilviosaajat erilaisissa asiakasprojekteissa. Tällä hetkellä web-puolen asiakasprojektimme keskittyvät pitkälti AWS-pohjaisiin verkkopalvelutoteutuksiin.


Kasvatamme kyvykkyyttä toimia yhä merkittävämmässä roolissa asiakkaillemme vaativissa ja mielenkiintoisissa ohjelmistokehityshankkeissa sekä korkeatasoiseen visualisointiin liittyvissä projekteissa. Tällä hetkellä toteutamme myöskin yhteistyössä tiiviin kumppaniverkostomme kanssa suurempia ohjelmistokehityshankkeita. Tänä vuonna olemme olleet mukana kehittämässä mm. datan visualisointiin liittyviä pilvipohjaisia hankkeita, mittavia AWS-infraan liittyviä projekteja, sekä selaimessa toimivia showroom-toteutuksia.


Luotamme työntekijöidemme ammattitaitoon ja siitä syystä he ovat mukana kehittämässä liiketoimintaamme ylläpitääksemme ja kehittääksemme yritystämme vastaamaan sekä tekijöidemme että asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kehittyminen ja kehittäminen ovat meille tärkeitä, siksi pyrimmekin tukemaan sitä päivittäisessä työssä sekä vapaa-ajalla. Monipuolisten projektien lisäksi, kehittäjämme jakavat osaamistaan järjestämällä sisäisiä tapaamisia, ottamalla osaa alan tapahtumiin sekä kehittämällä Open Source –projekteja, joita myös yrityksemme rahallisesti tukee. Tarjoamme myöskin koulutuksia ja sertifiointeja työntekijöillemme työskentelyä tukemaan.Job requirements

Haluamme olla työpaikka, joka tunnetaan työstään ja jossa tekijät ovat tärkeä osa yrityksemme tulevaisuuden tarinaa. Haluaisitko jutella kanssamme mahdollisuuksista joita sinä henkilökohtaisesti työpaikaltasi kaipaat ja mitä me voisimme tarjota?